Rajalla

Runoilija surun sisar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.9.2015
Viimeksi paikalla: 3.10.2021 1:49

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vajaita ihmisiä ei ole. On vain ihmisiä jotka täyttävät vajaat. m
 

Kaiken olevan alla
on syvyys
syvyyden yllä on äärettömyys.

-Mikä on ihminen-

Luotuna vajoamaan
nousemaan Sanassa ääriin
toivon.

Ainoa mailmassa
olet
Hänen kuvansa.

. m

 

Selite: 
Elämäni suurin asia. m
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, elämässä pitäisi olla paljon suuria asioita <3 
 

Käyttäjän kaikki runot