Kesäyön hämärä tulee sisään ikkunasta

Runoilija Neito Viitta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2003
Viimeksi paikalla: 8.4.2016 14:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kesäyön hämärä tulee sisään ikkunasta
tunnen pienen tuulen
sitä hetken sinuksi luulen
pieninä väreinä käytkö kosketellen
yölauluja laulellen
minua huijaamaan

Silmiäni siristelen ja sinua en näe ollenkaan
vain valoja kadulta
viiruina seinillä
tuntuu vanhalta ajatukselta
että sinä olisit
vain lähtenyt

Annan itseni huumaantua
yöstä ja kesästä
jotta voin sinut tuntea ja kokea
joka hetki vierelläni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea tunnelma... "pieninä väreinä käytkö kosketellen" - oih... :)

 

Käyttäjän kaikki runot