Voisinko saada?

Runoilija Kissme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tartu hetkeen! Tee nyt, kadu myöhemmin. Ja minähän kadun...
 

Suudelma sinulta

- ja jouluni olisi täydellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih, Suloinen, todella.
:)

aww.. suloinen runo lyhykäisyydessään, hieno! :)

Oih, Suloinen, todella.
:)

aww.. suloinen runo lyhykäisyydessään, hieno! :)

 

Käyttäjän kaikki runot