Rauhanrasia

Runoilija Nikke von Nakkerton

                                                               

 Olen tässä lähipäivinä miettinyt yhtä asiaa, 
että onkohan maailmassa keksitty sellaista rasiaa. 

Johon voisi rakkauden perhosen sulkea, 
ja se taskussa paikasta toiseen kulkea. 

Sitä voisi esitellä vaikka useampien valtion pääministereille, 
ja tietysti kaikille Suomen kansalaisille elikkä meille. 

Tai mennä Putinin luo, 
sanoa poika minulle hetki ajastasi suo. 

Kertoa minulla olisi sinulle yksi asia, 
katsopas taskussani on tällainen rauhanrasia. 

Siellä on perhonen päästä se lentoo, 
mutta varo sen pyrstöä hentoo. 

Se ei saa avaus matkalla tippua, 
siellä se kantaa siellä rauhanlippua. 

Hellästi päästä se rasiasta pois, 
jospa se meille tähän maailmaan rauhan tois. 

Porukalla huudamme sille, lennä pieni perho, 
ja kerää ympärillesi rakkauden kerho. 

Ota samalla maailmasta kaikki sota pois, 
että kaikkien meidän helpompi olla ois. 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, saa kyyneleet silmiini, rauhaa koko maailmaan.
Kiitos Star! Melkein kyyneleet silmissä kirjoitin tämän!
 

Käyttäjän kaikki runot