Miksi?

Runoilija Nikke von Nakkerton

Miksi maailmassa pitää olla sotia, hirveillä pommeilla tuhotaan viattomien ihmisten kotia. 

Eikö rauha voisi olla joka maassa, et ihmiset vois kulkea onnellisena omassa viljahaassa. 

Eikä aina pelätä pommiuhkaa, tai lapioida talo raunioiden tuhkaa. 

Nytkin Ukrainassa monet viattomat ihmiset ovat joutuneet maalitauluksi, kun Putini on pannut  pommeillaan lauluksi. 

Se ei ole suloista laulua, vaan itkua ja pakokauhua. 

Miljoonat ihmiset ovat joutuneet jättämään kotinsa sodan takia, eikö Putinille löydy tässä maailmassa lakia? 

Kaikki maailman kansat varmaankin varpaillaan on, sillä nyt elämme ajassa joka on aivan mahdoton. 

Miksi jonkun  pitää olla näin paha, eikö muuta tärkeämpää ole kuin valta tai raha. 

Sotilaat kansat maan pois jo tykit pankaa, etteivät lapsemme sotaa nää, viimeinen olkoon tää.! 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella surullista ja järkyttävää, kunpa kaikki muuttuisi pian paremmaksi.
 

Käyttäjän kaikki runot