Korttipakka

Runoilija Nikke von Nakkerton

Sekoitetaanko meidän korttipakka, ja jaetaan kortit uudelleen.  

Olisitko sinä pakan Herttarouva, ja minä Patakunkku. 

Vai onko hihassasi jokin Ässä, tai jopa Jokeri, jonka esiin vetäisit?. 

Jaetaanko kortit yhdessä, vai jaanko minä Kunkkuna?

Sieltä voi löytyä uusia elämän valttikortteja, joita ei ole ennen pöytään lyöty. 

Kortit kertoo myös kohtalomme, onnemme ja ahdinkomme.

Vajaalla korttipakalla tähän leikkiin ei kannata lähtä.

Mietin osaanko minä kortit oikein jakkaa, vai pannaanko takaisin kohti pakkaa.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kolmanneksi viimeinen rivi on kuin suoraan Lea Lavénin laulusta.
Moi Star! Suomessahan on paljon sanoja, ja lauseita. Me Lavenin Lean kanssa sattumoisin käytämme samoja sanoja. 
Ihanaa, vertauskuvia ja pohdittavaa!✨
Kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot