aikasuhteet

Runoilija 4bde12550ee527d28edc7ee04cec6619

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 19.2.2003
Viimeksi paikalla: 5.3.2019 11:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mistä tulee tuo valta
menneen ihmisen?
Myrkylliset silmät tuijottavat
muistavat liikaa.

Putoan historiamme suonsilmään
vetistyneisiin tunnepaakkuihin.
Viikon kahlaan läpi
vuotavissa kumisaappaissa.

Aika nappaa kourasta
kiskoo eteenpäin ja
siivoaa jäljet.

Alkaa kylmä sota.
Tarmokas hiljaisuus.
Valta saattaa olla
sittenkin minulla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämän tekstin vahva tunnelma on kihelmöivä. jo itse sanat taistelevat omasta tilastaan ja haluavat saada sen vallan mistä puhutaan. hienoa.

Voimakas puhutteleva runo menneisyyden haamuista.

vahvaa, ilmaisevaa ja
älykästä Runoa.

Hyvä Runo!

Koskettavaa,pidän.

tämän tekstin vahva tunnelma on kihelmöivä. jo itse sanat taistelevat omasta tilastaan ja haluavat saada sen vallan mistä puhutaan. hienoa.

Voimakas puhutteleva runo menneisyyden haamuista.

vahvaa, ilmaisevaa ja
älykästä Runoa.

Hyvä Runo!

Koskettavaa,pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot