Syksyn Sävel

Runoilija janne pyöriä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2002
Viimeksi paikalla: 15.10.2022 23:54

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.2.1987

"En ole mies joka tiesi liikaa... tai valittu, jonka sanoista huokuisi viisaus. Olen vain poika, joka aukaisi silmänsä liian aikaisin."
 
Valon värit vaihtuvat
iltaruskoon haihtuvat
pieni kajo yössä hohtaa
kuu kun metsän kansaa johtaa

syksyn kertoo tulostaan
niin myös metsä sulostaan
kaunis metsän värimäärä
mutta sana lämmin väärä

luonto oottaa talviunta
vaikkei vielä sada lunta
metsän kansa tietää kyllä
ja ovat talviturkit yllä

toiset kuolee toiset elää
toiset syntyy toisten perää
ne ootta kukin tahoillaan
kuitenkaan ei pahoillaan

vaikka piiskaa syksyn viima
kunnes loppu kylmän tiima
ne tietää kevään koittavan
ja auringon taas voittavan

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, syksy saa aikaan loistavia runoelämäyksiä <3
 

Käyttäjän kaikki runot