Vainajat ei laula

Runoilija janne pyöriä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2002
Viimeksi paikalla: 15.10.2022 23:54

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.2.1987

"En ole mies joka tiesi liikaa... tai valittu, jonka sanoista huokuisi viisaus. Olen vain poika, joka aukaisi silmänsä liian aikaisin."
 

Sen hetken kellot soivat, kumeana kirkkomaan
Pojat isäänsä kantoivat. itkuvirren saa vaikenemaan
Juonut on maat ja mannut pois
Eikä jäljellä enää ois

kuin torppa tuo vanhempien
Lähdöstä kertovat sen... Seurassa elävien

Sillä...
Vainajat ei laula... ei läpi hautansa kolean maan
Eivät ne kerro kaskujaan, eivätkä muistelmiaan

ne tarinat jatkoivat, kovaa kohmeista lauluaan
Parisuhdetta ratkoivat. Kihlasormusta vaihtamaan.
suonut ei kohtalon kourakaan
eika pellosta almujaan

Ja torppakin vanhempien
laulanut on virren sen... Seurassa elävien

Sillä...
Vainajat ei laula... ei läpi hautansa kolean maan
Eivät ne kerro kaskujaan, eivätkä muistelmiaan

Selite: 
Viikatteen inspiroimana...
Kategoria: 
 

Kommentit

moni tarina on haudattu vainajien mukana.
onneksi on tarinankertojia, kuten sinä - kiitos

 

Käyttäjän kaikki runot