Pojalta pojalle

Runoilija janne pyöriä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2002
Viimeksi paikalla: 15.10.2022 23:54

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.2.1987

"En ole mies joka tiesi liikaa... tai valittu, jonka sanoista huokuisi viisaus. Olen vain poika, joka aukaisi silmänsä liian aikaisin."
 

Verse 1.

pukeudut aina sun isien kaapuu
vaikka oot varma et noutaja saapuu
ja vaikka ois noutajaa valmiina kaks
et silti oo valmis noudettavaks
ei oma äiti ei isä ei kukaa
pyytää voi lastaan matkalle mukaa
oot omillas rajana yksinään taivas
nosta sun purjeet käännä sun laivas
ja vaikka sä tukehdut tunteiden mereen
ei tehtävä sun ei henkeen tai vereen
antaa sen valua kädestä omasta
kyyneleet kuivaa sen vuosien lomasta
ymmärrät sitten kun aika on lähtee
päin sitä kaikista kirkkainta tähtee
ja vaikka ois lapsellas sinä ja hän
ja näkisit kaipauksen verestävän

Kertsi X 1.

ikävät, hyvästit, syvästi, riipii
muistoihin hiipii, myös ilman siipii
kaipaus on pysyvä, syvällä sisällä
katse on sama sulla ja isällä
kaikilla sinulla, minulla, heillä
tulevat, surevat, itkujen teillä
syntyy, kuolee, maatuu, haihtuu
uusiksi sukupolviksi vaihtuu

Verse 2.

et poikasi anna mukaasi tulla
kaipaus on kova niin kuin on sulla
on lapsesi tehtävä se mitä pitää
ja tehtävä sulla on antaa sen itää
kauniina päivänä jossakin tuolla
jolloin on sinunkin vuorosi kuolla
ei yksikään yksinään kulkisi aina
on elämä sullekkin annettu laina
aika jos sinutkin harmaaksi värjää
tiedät sä sen että lapsesi pärjää
samoilla aatteilla itekkin silloin
mietit ja vietit tummuvin illoin
miksi sä synnyt, miksi sä kuolet
ja milloin ois aika jättää nää huolet
ei kukaan vois lasta aikaisin antaa
sillä sen duuni on hautaan sut kantaa

Kertsi X 2.

ikävät, hyvästit, syvästi, riipii
muistoihin hiipii, myös ilman siipii
kaipaus on pysyvä, syvällä sisällä
katse on sama sulla ja isällä
kaikilla sinulla, minulla, heillä
tulevat, surevat, itkujen teillä
syntyy, kuolee, maatuu, haihtuu
uusiksi sukupolviksi vaihtuu

Selite: 
Kun on aika jättää hyvästit...
Kategoria: 
 

Kommentit

❤️
 

Käyttäjän kaikki runot