Unelma Sirpa-Leena

Runoilija janne pyöriä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2002
Viimeksi paikalla: 15.10.2022 23:54

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.2.1987

"En ole mies joka tiesi liikaa... tai valittu, jonka sanoista huokuisi viisaus. Olen vain poika, joka aukaisi silmänsä liian aikaisin."
 

Se mies jota kutsuit isäksi
niiden monien muiden lisäksi
Ei ollut hän oikea mulle
Ei samankaltainen sulle...

Rukajärveen on kaatunut
isäsi maatunut
...se sun isäs oli aikoinaan

Kuka mun vierellä kulkisi
Leski mietti ja silmänsä sulkisi
Jos aikaa vain enemmän ois
Eikä lapselta olis se pois...

Rukajärveä koristi sirpaleet
kummulla seppeleet
...Minkä nimen hän saisikaan

Sotasankarit haudattu on
kuin unelma korvaamaton
nimi enne kuin eilisen
ja kertoo peili sen

Mitä sun nimesi saisikaan
Isäsätäs kertomaan
Olet Unelma Sirpa-Leena

Selite: 
Vanhan Sotatarinan mukana soljuva runonen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot