Viiru

Runoilija janne pyöriä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2002
Viimeksi paikalla: 15.10.2022 23:54

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.2.1987

"En ole mies joka tiesi liikaa... tai valittu, jonka sanoista huokuisi viisaus. Olen vain poika, joka aukaisi silmänsä liian aikaisin."
 

Kehrää... Oi kehrää
sä enkelten luona

ja eiköhän tavata päivänä tuona

kun minunkin maallinen tomuni kuolee
ja kissa mun kissani arpeni nuolee

Viiru kun jätit, en itkenyt silloin
ne päivät on koittanut hämärin illoin

Viiru, hei Viiru
kai tuska on pois?

Ja hetkistä kauneimmat muistoina sois

Annathan aikaa
mun elämän verran

kun yhdessä tapaamme
enkelten herran.

Selite: 
RIP Viiru kissa. Lämmöllä muistaen Janne
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja hieno runo
Kyllä tykkäsin - hienosti Viirulle...niin mukavasti sanat soljuu, mahtavia kohtia, minusta alkuosa erityisen hyvä...
 

Käyttäjän kaikki runot