Mietteitä

Runoilija 3f645148a361feb44eb98c5f4c20f0f1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2006
Viimeksi paikalla: 6.7.2019 11:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KAIKILLE TEOKSIANI ARVOSTELLEILLE LAUSUN KAUNIIT KIITOKSET TÄMÄN KIIREENI KESKELLÄ!
 

Älä mittaa minua
menneisyyden peilikuvilla,
sillä olen elänyt niin kauan,
että jäljet minussa
ovat tehneet minusta tämän,
mikä olen nyt.

Olen sama ihminen,
silti erilainen kuin
ehkä kuvittelet,
sillä olethan kuullut puheita,
muodostanut käsityksesi
osaksi niiden pohjalta.

Älä mittaa minua
puheiden mukaan,
sillä tulet ehkä pettymään.
En ole satujen prinsessa,
en rosvo, enkä ihminen vailla menneisyyttä.
Olen ihminen tässä ja nyt, olen MINÄ!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot