Luulin, vaan en tiennyt

Runoilija 3f645148a361feb44eb98c5f4c20f0f1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2006
Viimeksi paikalla: 6.7.2019 11:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KAIKILLE TEOKSIANI ARVOSTELLEILLE LAUSUN KAUNIIT KIITOKSET TÄMÄN KIIREENI KESKELLÄ!
 

Minä luulin olevani kallio,
joka kestää tuulet ja tuiskut.

Sainkin huomata,
että haurasta tuhkaa olenkin.

Luulin, että kestän kaiken,
iskut, murheet, pahat päivät.

Huomasinkin,
että murtuu se vahvinkin.

Tai ehkä en vahva ollutkaan,
jos se olikin vain kupla?

Kupla, jossa elin nämä kaikki vuodet,
kasvoillani naamari, joka sekin oli valhetta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot