Helminauha

Runoilija 3f645148a361feb44eb98c5f4c20f0f1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2006
Viimeksi paikalla: 6.7.2019 11:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KAIKILLE TEOKSIANI ARVOSTELLEILLE LAUSUN KAUNIIT KIITOKSET TÄMÄN KIIREENI KESKELLÄ!
 

Pyörittelen sormissani,
leikittelen,
helminauhalla puhtaan valkealla.

Siinä sitä katsellessani,
minä muistelen,
tätä elämää uudella tavalla.

Helmi kerrallaan läpi sormieni,
pyörähtää viereen edellisen,
ja päätän, en katso menneeseen,

Kun sitten helmi viimeinenkin,
on vieressä helmen toisen,
minä mielessäin jo uutta matkaa teen.

Nyt joka kerta mä helmen valkean,
pyöräytän viereen sen toisen,
kun tiedän, tänään onnistuin ja olen onnellinen.

Vaan jos matkallani kompastelen,
jää helmi paikoilleen,
kunnes havahdun ja matkaa jatkan hyvää toivoen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot