Keveää ja raskasta

Runoilija Aaltonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Keveää
on pukea
sanoina
niin upea.

Kauniina
tuntemus
lämpimänä
ajatus.

Raskasta
on riisua
totuuskin
jos karua.

Hiljaa vain
jo alistua
ei voi aina
onnistua.

Löytää uusi
ponnistus
usko ja
ymmärrys.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa ymmärrystä kuvastava koskettava runo.

Hyvällä rytmillä kirjoitettu elämänviisaus.

runosi kimmoisuus on kutkuttava

Kevyttä ja silti niin raskasta on kerronta tässä, pidän

Positiivisesti eteenpäin loistavalla asenteella.

todella kaunis runo

Vahvuus & Herkkyys yhdistettynä on yhtä kuin Enemmän !

Upea on runosi.

Niin se elämä vaihtelee.
Tuo loppu on kuitenkin toiveikas.

Elämässä on kaikkea.

Raskasta kai... mutta tämä on hyvän mielen runo

 

Käyttäjän kaikki runot