Rauhaa

Runoilija Aaltonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 Tulethan Joulu tule..
Saavuthan hiljaa enkeleiden saattelemana.
Soinnuissasi pienet heleät askeleet.
Rauhaa hyräillen sydämiin,
siinä lahjaa riittämiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jouluruno kauneimmillaan! Tallennan runoaarteistooni ensi joulua varten... :)

Löysinpä ihanan joulurunon täältä.

Ihana sanoma tässä kauniissa Joulurunossa.Tällainen pyyntö ja toive pitäisi asua meidän jokaisen sydämessä.

Sydäntä ja sielua silittelevä sydänlämmin runo.

Aivan kuin olisin nähnyt tämän runon.
Enkeleiden välissään kuljettama valkoinen silkkikangas, jossa on joulu.
Kaunis on runosi ajatus.

Joulu "joululahjana, käyhän se näinkin.
ihan kiva.

Kauniin runosi toiveeseen yhtyy varmaan todella monen lukijan sydän! Hyvää joulua!

On niin levollinen tunnelma tässä runossasi etten uskaltanut rapistella edes käärepaperia tätä lahjaa avatessa!

Rauhallinen, kaunis jouluruno...hyvä : )

Todella ihana jouluruno tämä

Kaunis ja nöyrä lähetyminen jouluun

"Oi sä riemuisa..." alkoi soimaan päässäni. Kauniin rauhaisa jouluruno.

Joulun suurin lahja on sen sanoma. Rauha maassa ihmisten kesken, joita kohtaan Hänellä on hyvä tahto...
 

Käyttäjän kaikki runot