Talvinen ilta

Runoilija Annakka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

   ONNI ON OMISTAA
   VILPITÖN YSTÄVYYS 
 
Kiitos kaikille jotka vierailette sivuillani ja arvostelette runojani ************************************* RUNOLLISTA UUTTA VUOTTA 2011
 

Aurinko hiipii huoneeseeni niin
suloisesti,
mäntyseinän poski rusottaa,
vaatii virkoamaan.
Harmaa aamusumu saa lähtöpassit.
Hetki vielä kanssasi;
kaivaudun syliisi aamun pehmeään
lämpimään.

Hetkeä ennen kuin yö pudottaa
pimeänsä,
hiipii sinisen hämärän pantteri
yön tummaan hohtavale lumi -iholle,
äänet ovat kuiskauksia.
Joulukuun loppu valoaan säästää;
kalpea pallo vierähtää, kierähtää,
vain persikanpunainen viitta jää.

Laskeva aurinko hyväilee
punaisin huulin hiustesi harmaata.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan Lämmin.

Ihanan Lämmin.

 

Käyttäjän kaikki runot