Sininen hetki

Runoilija Annakka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

   ONNI ON OMISTAA
   VILPITÖN YSTÄVYYS 
 
Kiitos kaikille jotka vierailette sivuillani ja arvostelette runojani ************************************* RUNOLLISTA UUTTA VUOTTA 2011
 

Syksyinen auringonkajo
hiljalleen loittonee
tummuvan metsän kätköön

sumuinen lokakuun päivä vaihtuu
illaksi, kuin odottaen jotain

vielä vehreän nurmen yllä leijuu
syksyn hengetär; talven morsian;
niin näkymättömänä,
kuulumattomana

sininen hetki täyttää tienoon
salaperäisenä
joka syksy yhtä arvoituksellisempana

ilta ikkunamme takana tuo vain
kynttilälyhtyjen valon huoneeseen
Käperryn rakkaani kainalon
suloiseen lämpöön

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tätä runoa lukiessaan voi sielunsa silmin nähdä tuon huurteisen kuutamoillan ja sukeltaa syystalven taikaan.

Syksyistä lumoa ja herkkyyttä parhaimmillaan. Yksi kauneimpia syysrunoja, joita olen lukenut

Hetki, taivaasta sineä liukumassa,
usvaa kuin hyväilyjä niityn pinnalle,
hengityksenä lämpöä, tuoksuaan,
käsivarret ympärille.

Hän, Rakas, turvallinen kuin niitty
muistoista lapsuuden.

Sanallisuuden herkkää Rikkauta
tämä Runo.

Lämmin rytmi, koskettava
tunnelma, tunnelmointi.

Erittäin nautittava Runo lukijalle,
jonka äärellä herkistyy.

Upea Runo!

Kaunis runo.

Sydänlämmin.

 

Käyttäjän kaikki runot