Kuutamoinen yö

Runoilija Annakka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

   ONNI ON OMISTAA
   VILPITÖN YSTÄVYYS 
 
Kiitos kaikille jotka vierailette sivuillani ja arvostelette runojani ************************************* RUNOLLISTA UUTTA VUOTTA 2011
 

Jo ylle hämyisen
illan yö tumman
välkkyvän viitan
heittää

kuu kutoo kultaisen sillan
alle rakkauden
askelien

tuike tähtien taivaan
peittää
syysnurmelle
hohdettaan luo

rakkaus sydämen
oven avaa alla
öisen kauneuden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuusta ja kuutamosta löytyy pohjaton runoaarteisto.

Kaunis on kuutamon valaisema runosi.

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot