Hyvä olla on näin

Runoilija Annakka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

   ONNI ON OMISTAA
   VILPITÖN YSTÄVYYS 
 
Kiitos kaikille jotka vierailette sivuillani ja arvostelette runojani ************************************* RUNOLLISTA UUTTA VUOTTA 2011
 

Sulatit katseellas roudan jään
Kosketuksesi kertoi vierellein jää.
Kuiskaus riittää, kuiskaus vain.
Miksi pois lähtisin,
kun mun hyvä tässä olla on.

Olon turvaisan juuri sinulta sain.
Mut tiedän et lainaa tää onhan vain.
En koskaan sua mä omaksein saa,
et koskaan ikuista onnea kanssain jaa.

Mut aina on kanssasi turvaisaa.
Hetkeksi riittää mulle tää,
sitten on aika eron.
Muisto vain jää, kunnes aika
jälleen koittaa, sut kohdata saan,
ja eloni tunnen niin turvaisan.
Mieleni on silloin tuskista vapaa.
Näin on hyvä, nyt on tunne syvä.
Tässä paikkani on, tässä se on.
Olen jälleen sanaton..

Selite: 
Tämä runo on omistettu ystävättärelleni joka on kokenut kovia...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo ystävälle! Sinulle "siskoseni" toivotan oikein Hyvää Syntymäpäivää!

Niin lämmin ja rakastava runo. Hyvää syntymäpäivää Sinulle! Iloa päivääsi! :)

Syvä ja lämmin, vaikka alla surullinen vire. Pidin oikein paljon.

Kaunis runo ystävälle! Sinulle "siskoseni" toivotan oikein Hyvää Syntymäpäivää!

Niin lämmin ja rakastava runo. Hyvää syntymäpäivää Sinulle! Iloa päivääsi! :)

Syvä ja lämmin, vaikka alla surullinen vire. Pidin oikein paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot