Joulunodotusta

Runoilija Annakka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

   ONNI ON OMISTAA
   VILPITÖN YSTÄVYYS 
 
Kiitos kaikille jotka vierailette sivuillani ja arvostelette runojani ************************************* RUNOLLISTA UUTTA VUOTTA 2011
 

Autolla läpi lumisen metsätien:
hanget korkeat
pakkasta yli parikymmentä.
Kilisee, kilisee kulkunen,
juokse porosein.
Kuuset kuuntelevat
aurinko luo lumoaan
joulunaluspäiviin kiireisiin.

Tuvassa taivaallinen tuoksu,
lahjat käärittyinä
kauniisiin joulupapereihin.
piparikahvit kiertelevät kielellä.
Lasten silmät
tähtinä
posket pulkkamäen punoittamat.

Joulu, joulu joudu jo

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joulu tulla tupsuttaa. Odotusta ja Joulunrauhaa runossasi. valoa ikkunalle.

Ihan tuo on jo ovella, mukava hyvä runo

Kaunis ja lämmin jouluruno. Hyvää syntymäpäivää

 

Käyttäjän kaikki runot