Jouluenkeli

Runoilija Annakka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

   ONNI ON OMISTAA
   VILPITÖN YSTÄVYYS 
 
Kiitos kaikille jotka vierailette sivuillani ja arvostelette runojani ************************************* RUNOLLISTA UUTTA VUOTTA 2011
 

Kynttilän kajo
ikkunan takana.
Jääkukkia jotka loistavat
kirjossaan.
Jätän huuruisen henkäykseni
kuurankukkaiseen ikkunaan,
pirrän sormellani
enkelin -
se ei häviä
loistaa,
hohtaa
yön pimeyteen.

Joulenkeli valvoo
ja
suojelee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Tämä runo luo lämpöä mieliin..kaunis<3
Hyvää syntymäpäivää ja samalla Joulun odotusta!

 

Käyttäjän kaikki runot