Muistatko

Runoilija Irmeli

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 17.6.2006
Viimeksi paikalla: 7.1.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen toipuva alkoholistinainen

Raitistunut 6.2.2018

Uudella elämänpolulla raittiina eteenpäin

taivaltaen ja joka hetkestä raittiina nauttien.

 

 
Muistatko kun tapasimme
Sanoin rakastavani
Muistatko kun sanoin rakastavani niin myötä kuin
vastamäessäkin

Muistatko kun tuli se vastamäki
muistatko rakkaani
Muistatko sen kun seisoin rinnallasi

Muistatko kun pitelin kädestäsi kiinni
Niinä pitkinä kivun öinä
Valvoin että uskaltaisit  nukkua
Muistatko

Muistathan ikuisesti
Tapahtui elämässä mitä tahansa
Minä olen vierelläsi
Niinä huonoina kuin hyvinäkin
hetkinä

Minä sinua rakastan

 
Selite: 
Jouluna 2015 ! Joka joulu olen rakkaalleni runon kirjoittanut. Olen kirjoittanut sen joululahjakirjan ensimmäiselle lehdelle. Tänä jouluna kun ei sitä kirjaa tullut ostettua niin pidän traditiosta kiinni ja kirjoitin runon siltinkin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella henkilökohtainen joululahja.
Tässäpä harvinainen runo siitä oikeasta, pyyteettömästä, emotionaalisesta palkinnosta piittaamattomasta rakkaudesta! Upea! Ei mitään lisättävää tai poistettavaa.
 

Käyttäjän kaikki runot