Rakkaalle ystävälleni

Runoilija Irmeli

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 17.6.2006
Viimeksi paikalla: 7.1.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen toipuva alkoholistinainen

Raitistunut 6.2.2018

Uudella elämänpolulla raittiina eteenpäin

taivaltaen ja joka hetkestä raittiina nauttien.

 

 

Käyttäjän kaikki runot