MINÄ

Runoilija Irmeli

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 17.6.2006
Viimeksi paikalla: 7.1.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen toipuva alkoholistinainen

Raitistunut 6.2.2018

Uudella elämänpolulla raittiina eteenpäin

taivaltaen ja joka hetkestä raittiina nauttien.

 

 

Minä olen minä
Hyväksy tai älä
Olen tässä ja pois en lähde

Anna mun itkeä 
Anna mun itkeä ihan pieni hetki
ja olla hetkisen yksin

Halaa huomiseen
Halaa huomiseen ja sano että rakastat
Sano että rakastat huomennakin

Sano että olet huomennakin 
siinä ihan siinä likellä
VIERESSÄ

Selite: 
Rakkaus Se kestää yli kaikkien esteiden :)
oletus
 

Käyttäjän kaikki runot