Nimetön

Runoilija Irmeli

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 17.6.2006
Viimeksi paikalla: 7.1.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen toipuva alkoholistinainen

Raitistunut 6.2.2018

Uudella elämänpolulla raittiina eteenpäin

taivaltaen ja joka hetkestä raittiina nauttien.

 

 

Tappelua ja riitelyä
Hellyyttä ja rakkautta

Joka päivä
Jokaikinen hetki
sinun kanssasi tämän elämäni elän

Ja sanon rakastaneeni
Ja sanon eläneeni

Sanon rakastaneeni sen huononkin hetken
Sanon eläneeni rinnallasi
rakastaen
ja
eläen

Selite: 
Omalle rakkaalleni ja niille ihanille hellyyden hetkille :o)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot