Älä

Runoilija Irmeli

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 17.6.2006
Viimeksi paikalla: 7.1.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen toipuva alkoholistinainen

Raitistunut 6.2.2018

Uudella elämänpolulla raittiina eteenpäin

taivaltaen ja joka hetkestä raittiina nauttien.

 

 

Älä ajattele huomista
sillä tämäkin päivä on vielä elämättä

Älä sure elämätöntä elämää
sillä tässäkin hetkessä on tarpeeksi

Älä mieti asioita jotka olet jättänyt tekemättä
sillä sinulle on annettu vain tämä elämä

Älä jätä siitä nauttimatta

Selite: 
Nauti ja elä elämää kuin se olisi <br /> viimeinen hetkesi<br /> Jos jotakin olen viime vuodesta oppinut niin<br /> sen että elä vain päivä kerrallaan....<br />
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot