Tää elämä

Runoilija Irmeli

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 17.6.2006
Viimeksi paikalla: 7.1.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen toipuva alkoholistinainen

Raitistunut 6.2.2018

Uudella elämänpolulla raittiina eteenpäin

taivaltaen ja joka hetkestä raittiina nauttien.

 

 
Se elämä
Mun elämä

Ei se niin helppoa ole
Se elämä

Toiset tietää
Sen
Mun elämän


Löytävät
Sen
Mun elämän


Paremmin elävät
Sen
Mun elämän

Tietävät
Sen
miten elää
 
Selite: 
Joskus vaan tuntuu siltä että toiset tietää paljon paremmin miten sun pitäisi sitä elämääsi elää!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot