Sinulle

Runoilija Irmeli

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 17.6.2006
Viimeksi paikalla: 7.1.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen toipuva alkoholistinainen

Raitistunut 6.2.2018

Uudella elämänpolulla raittiina eteenpäin

taivaltaen ja joka hetkestä raittiina nauttien.

 

 

En koskaan odottanut mitään
En koskaan ajatellut mitään
tulevaksi

Sinä tulit sydämeeni
... Tulit ja jäit

Ja elämä ei koskaan enää ollut
kuin ennen

Selite: 
Ei ole kuin ennen vaan se on parempaa se elämä....
Kategoria: 
 

Kommentit

Ytimekkäästi rakkauden yllättävyydestä kivassa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot