Liikaakin

Runoilija Irmeli

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 17.6.2006
Viimeksi paikalla: 7.1.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen toipuva alkoholistinainen

Raitistunut 6.2.2018

Uudella elämänpolulla raittiina eteenpäin

taivaltaen ja joka hetkestä raittiina nauttien.

 

 
Tuntuu siltä että olen elänyt monta elämää
Liikaakin
Musta tuntu siltä että haluaisin lepoon vaan olen elänyt
Liikaakin

Milloin tulee se hetki
Mun hetki
Saan vaan olla ja unelmoida ja ajatella tää on se
Mun hetki

Pitää toista kädestä
kiinni
Pitää kädestä ja tuntea veren syke suonissa ja olla
kiinni

Rakastaa niin liikaakin
mun hetkenä anna olla
mun siinä vaan ihan
sussa kiinni 
 
Selite: 
Liikaa kaikkea Tai sitten ei Ikävä menneeseen tai Sitten Ei
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot