Olen onnellinen

Runoilija Irmeli

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 17.6.2006
Viimeksi paikalla: 7.1.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen toipuva alkoholistinainen

Raitistunut 6.2.2018

Uudella elämänpolulla raittiina eteenpäin

taivaltaen ja joka hetkestä raittiina nauttien.

 

 

Olen onnellinen heart emoticon

Olen tänään
Olen huomenna
Olin eilenkin 
ONNELLINEN 

Ilman eilistä ei olisi 
Huomista
Ilman tätä päivää ei olisi 
Tulevaisuutta

Olen onnellinen
Viimeinkin

Selite: 
Olen viimeinkin onnellinen
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot