Hyvää uuttavuotta 2014

Runoilija Irmeli

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 17.6.2006
Viimeksi paikalla: 7.1.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen toipuva alkoholistinainen

Raitistunut 6.2.2018

Uudella elämänpolulla raittiina eteenpäin

taivaltaen ja joka hetkestä raittiina nauttien.

 

 

Älä katso eiliseen
Se mennyt on
jo muistoihin

Älä katso huomiseen
Se liian aikaista on
elämiseen

Elä tätä päivää
kunnes
se
muistoihin
Jää

HYVÄÄ UUTTAVUOTTA 2014!

Selite: 
Ihanaa uuttavuotta <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot