Vuonna käpy

Runoilija JonnaPieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"You only live twice, or so it seems. One life for yourself and one for your dreams."
 

Mamba laulaa vanhasta valokuvakansiosta
Se on melko kevyttä

Löysin ne vanhat päiväkirjan tapaiset Suosikin kalenterit, täyteen kirjoitettuina
Laulun sanoja, rakkaudentunnustuksia, vuodatusta
Kuinka levoton tuhkimo olinkaan, kuinka paljon asiaa
ja turhia huomioita
Niitä ihastuksia, voi niitä ihastuksia!

Maailma pyöri jonkun pojan ympärillä,
jos se katsoi tai ei katsonut
Sitä draaman määrää!

On vain niin uskomattoman hauskaa kerrata niitä tunteita vuosikymmenen jälkeen, on siitä ehkä kauemminkin
Jälkeenpäin voisi luulla olleensa teennäinen ja huikentelevainen, sitäkin
On siellä paljon aitoakin
Ne tunteet olivat silloin aitoja
Ei sitä paremmasta tiennyt

Siitä huomaa kasvaneensa,
tajunneensa
ettei tiedä vieläkään kaikkea
Ei oleta edes tietävänsä

"Silloin vuonna käpy..."
Olihan ne asiat uusia, ihania, jänniä, uskomattomia ja hauskoja
Silti voi olla iloinen, että nuo sekavat ajat ovat kaukana takana
Eivät kuitenkaan unohtuneet
Pilke silmäkulmasta ei sammu

Selite: 
Sille nuoruudelle, niille ihmisille - entiselle minälle; et ole kokonaan kadonnut. ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Voihan fossiili ja käpy!! Voi voi niitä aikoja muutenkin!
Me elettiin täysillä sitä hetkeä. Se oli parhainta.

hih, piti nauraa tälle uudelleen! :D
Ei meidän pilkkeet mihkään katoa!

 

Käyttäjän kaikki runot