Halla

Runoilija Rita62

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006
Viimeksi paikalla: 17.2.2018 14:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.5.1962

Hiljaisuuden kuiskauksista,
pienistä siruista,
syntyy runoni!

Kiitos kaikille lukijoille ja arvostelijoilleni :D
 

Halla maalaa valkealla sudillaan,
nurmikoita kuun kelmeässä valossa.
Pakkanen luikertelee pitkin jokea,
noustakseen maalle alavalla seudulla.

Aamulla auringon noustessa,
vihreä on valkoista,
kuurankukan auton ikkunassa,
ruoho kahisee aamun askelissa.

Niin kesä on mennyt aikoja sitten,
syksykin jättää jo jäähyväisiään.
Talvi kokoaa joukkojaan rajalla,
hyökätäkseen maahan syksyiseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea ja kaunis runo!

 

Käyttäjän kaikki runot