Eternita

Runoilija 78f0f45f6a2165a4a725aa69b3ed2415

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2005
Viimeksi paikalla: 13.5.2018 0:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 
Ikuisuuden rajoilla
mina tanssin

mina tanssin

       tanssin ja

            tanssin


ikuisuuden rajoilla
mina tanssin. 
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pakko kertoa tuosta runostasi tuli mieleeni ensimmäinen ulkomaanmatkani, löysin sitte kojusta paidan paidan seuraavalla painatuksella, dance or die,

olen tuossa iltana muutamana kuunnellut laulettavan besame-mutsoa, esittäjä on nainen löysin trailerin missä oli upeita maalauksellisia kuvia tangoa tanssivista pareista, en juuri tiedä mitään niin intohimoista tanssia, mutta itse en tietyistä syistä tanssi, sairauteni tanssittaa minua riivatusti" toisinaan.
naisen laulu espanjaksi on niin raastavaa, että ihoni menee joka kerta kananlihalle kun kuuntelen sitä! tangossa on kaipausta, odottavaa intohimoa, ja suruakin.

Koko ajan ollaan ikuisuuden rajalla.

vapautunut olo. Erikoinen runo, merkitys on verhoutunut siten, että runo voi tarkoittaa jokaiselle jotain omaa asiaa. Pidin!

Mielenkiintoinen ajatus! Tässä yhdistyy elämän rajallisuus siihen seikkaan, että niin kauan kuin henki pihisee, on aikaa tanssia. Ja toisaalta, mitä on toisella puolen. Koko elämä on siis ikuisuuden rajoilla.

 

Käyttäjän kaikki runot