Nimetön

Runoilija Ikirouta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2005
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 18:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
29.6.1988

Kun menet naisen luo, älä unohda ruoskaa

-Friedrich Nietzsche


Viikon runoilija 21/07, 42/09.

 
 

Puolihuolimaton ajatus
Rakkaudesta
keskellä synkintä hetkeä

Sai minut tuntemaan itseni jälleen onnelliseksi.

Selite: 
Juurikin se tavallinen rakkausruno. Ei tavallinen meikäläiselle pituuden huomioiden tahi säkeistöjen määrällä. Nimeäkään en heti saanut sovitettua tähän, jostain syystä sana Kondensaattori tuli mieleen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hetkessä syntyneet ajatukset ovat parhaita.

Tällaisen hetken voi kokea aina silloin tällöin. Hieno runo.

Pyyteettömällä rakkaudella on valtaisa voima.

Hyvä tunneruno!
Silleen se rakkaos syttyy uuvelleen muistelemala sen olemassa olosta.

Onni on niin pienestä kiinni..mainio runo :)

Kaunis runo.

Hyvin sanottu elämän pienistä suurista onnen hetkistä.

 

Käyttäjän kaikki runot