Nimetön

Runoilija Ikirouta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2005
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 18:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
29.6.1988

Kun menet naisen luo, älä unohda ruoskaa

-Friedrich Nietzsche


Viikon runoilija 21/07, 42/09.

 
 

Rakkaus
Ei ole ainoastaan onnea,
jonka jonkun pitäisi kätkeä.

Se onpi
Tiuskahteluja kaupan kassajonossa.
Kylmin poskin tehtyjä kävelylenkkejä.
Sylikkäin sohvalle nukahtamista, 16:47.

Arjen pienistä hetkistä
rakennamme tähtikartastomme,
joka aina vain yllättää
kun perille ennätämme.

Selite: 
Rakkaudestani.
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämää runosi kuvaa, hienosti oivallettu todellinen rakkaus on.

Kaunis runo.

Totuus kuulostaa karummalta, silti aidommalta kuin hellanlettaspusipusikielikuvarakkausrunot.
Hyvä!

Arkisesti rakkaudestasi, ja paremmin kuin lässytellen.

hyvä tyyli runossasi pidän!
 

Käyttäjän kaikki runot