Alakulo

Runoilija Viivipieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä tulit taas takaisin
Osoitit sormella kadun jokaisen rakastuneen parin
Kuiskasit,
"on kylmä, eikä kukaan lämmitä käsiäsi"
Istuit kanssani kahvilan pöydässä
"Täällä sinä istut ja juot teesi aivan yksin, raukkaparka"
Illalla istahdit sänkyni jalkopäähän kun yritin kyyneleitä nieleskellen uppoutua rikosromaaniin
Kun sammutin valon, kuiskasit vielä
"Yritä vain huomenna uudelleen"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen ja upea :)

suruinen runo. meitsi diggas =)

 

Käyttäjän kaikki runot