Kiitos

Runoilija Viivipieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minun vihani rakkaudessasi
Katkeruuteni unohduksessasi

Minä tulen kuormiani kantaen
Nääntyen taakkani alle

Sinä nostat ne harteillesi
Painat pääsi

Vielä kerran huutaa häpeä
Ja syytös säestää

Kun veresi pesee
Kaiken uudeksi

Valkeiksi kuin puhdas villa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot