Nimetön

Runoilija violet^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olkaa armollisia. Olen ruostunut.
 

Voi ylemmyydentuntoa
pienen ihmisen

Virheettömän puolijumalan
täydellistä ajatusta

Säälivä hymynkare
suupielillään
hän heilauttaa armopalan
meille muille

Ei pienintäkään virhettä
ja oikeasti virhe

kokonainen elämä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

samaistuin eli loistavaa

Syvällistä ihmiselämän filosofointia! Onnea ja aurinkomieltä sinulle tänään!

 

Käyttäjän kaikki runot