EI SALATTAVAA

Runoilija ratwoman

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2003
Viimeksi paikalla: 9.9.2020 14:53

Asuinpaikka: Hanko
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

SEKAISIN :D
 

Minun peruskallioni

tuki ja turva

Keskeneräisenä

ja heikkona

Saan silti painautua

Syliisi

Hyväksyttynä

Täydellisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanaa

pidin todella paljon

Peruskallio... aaltojen muokkaama.

Vahvan Hieno, Ihana runo.

 

Käyttäjän kaikki runot