tuokiokuva

Runoilija valokuitu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2003
Viimeksi paikalla: 8.5.2016 13:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1964

Soilla suviyön sumua,
utuhiljaisuus unenomainen.

Tullet tuohella tunturikoivun,
liitänet lailla lapinleivon...


 
 

en nähnyt

tähdenlentoa yöllä

aamulla
löydän kirsikkapuun punaiset lehdet
mustarastaat eineellä

katolla

jostain kuuluvat tilhien tiu'ut

virvelöijien siimat vettä vasten
strömsinlahdella

minua odottaa mungokeitto
hiljaisessa kodissa

sinut
tahtoisin lähelleni

Selite: 
tänään vain...
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi tunne riipii. Upea.

Tässä on jotain Niin Hienoa... pelkistettyä, mutta suurta syvyyttä. Pidin runosi tunteesta, Paljon.

Ihana.

Tuokiokuvarunosta tykkäsin ja toivotan hyvää syntymäpäivää !

Hieno ja herkkä tuokiokuva kuin maalaus..todella kaunista..

Valokuitun tästä tuntee parhaimmillaan...onpa hieno tuokiokuva, antaa lukuelämyksen pitkästä aikaa. Kiitos!

Koskettava ja hyvin kaunis runo. Oikein mukavaa syntymäpäivää! Paljon Onnea! :)

oikein ihana ja kaunis runo.

Hyvää syntymäpäivää

 

Käyttäjän kaikki runot