muisto

Runoilija valokuitu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2003
Viimeksi paikalla: 8.5.2016 13:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1964

Soilla suviyön sumua,
utuhiljaisuus unenomainen.

Tullet tuohella tunturikoivun,
liitänet lailla lapinleivon...


 
 

muistin kaukaa
huultesi hipaisun huulillani

kulkiessani sitä hiekkatietä
kissankellojokien reunustamaa

ladon luona
oli aikaa

ajatonta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana ja tunnelmallinen runo, pidin!

Niin suloinen, oikein ihana kesäinen rakkausruno!

Oih, miten
kauniita muistoja
kissankellot ja kaikki~~

:)

Olen lukenut tämän runosi jo vaikka kuinka moneen kertaan ja löydän siitä jokaisella lukukerralla jotain uutta. Niin hellävaraista herkkyyttä, varsinkin ' kissankellojokien ' ja sen jatko, ihanan leijuvaa.

Kokonaisuus on nautinnollinen !

Hieno tunnelma.

Herkkiä muistoja tässä. Vuosikymmenet vierivät, mutta tnne säilyy.

Sanoillasi maalaat kauniin maiseman.

Ihana sana "kissankellojoki"
se taikoo niin kauniin
lämpimän kuvan silmien eteen :)

kaunis runo :)

Tällainen ajaton, kissankelloinen tunnelma rakkaine muistoineen tekee niin kesän kuin runohelmen. Aarteistooni poimin. :)

Kaunis.

...kissankellojokien kohdalla vähän takertelin...

Noinhan se menee muistoissa..kissankellojokina. Ihastuttavan sinistä ilmaisua rakkaudesta.

Herkän koskettavia muistoja.

Suloisia muistoja. Kaunis runo.

Nää vaan on aina yhtä ihania... Vaikka pitkään itse olin poissa, en ole voinut unohtaa ❤️
 

Käyttäjän kaikki runot