matka

Runoilija valokuitu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2003
Viimeksi paikalla: 8.5.2016 13:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1964

Soilla suviyön sumua,
utuhiljaisuus unenomainen.

Tullet tuohella tunturikoivun,
liitänet lailla lapinleivon...


 
 

nuo tutut töhrityt makasiinit
noiden iloisten syyslehtien kultainen tervehdys

mutta minne vievät
nämä loputtomat raiteet

minut

talven taakse veisivät
sinitiaisen kevätpesälle

tai sinne
missä aurinko ei unohda lauluaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo, kontrastit toimivat

Herkänkaunis runo matkasta sisimpäänsä.

hyvin kaunis.

Ainakin on hyvä tehdä ajatusmatka
lämpöön ja linnunlauluun tälläisena
kostean harmaana lokakuuna.

Nätti runo.

Kyllä miekii ootan, että pääsis taas tiitisten pesille.

Sinne me kaipaamme kylmästä roudan maasta. Missä ei aurinko unohda lauluaan. Kaunista kaipuuta runossasi. Hyvin vangitset hetken. Ja tunteen. Pidän. :)

Tässä runossa on jotain niin kaunista ja koskettavaa

Ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot