Nimetön

Runoilija LifeGoesOn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ailahtelevainen ja luovasti hullu, neljän poijjan suurisydäminen äiti :) Kuuntelen mielelläni toisten murheita ja myöskin iloja ja olen oikein sosiaalinen persoona. Kirjoitan tänne mitä mieleen puikahtaakin...kovin osaava kirjoittaja en ole ja äidinkielen opitki menny harakoille mutta saan ainaki omaa pahaa oloani vaikeina aikoina purettua tällä tavalla. Käytän toisinaan huumoriakin ja ilon aiheitakin varmasti löytyy...mielikuvillakin leikittelen toivottomana romantikkona :D OLIN ENNEN NIMIMERKILLÄ mammaliini82 JA KIITOS ETUKÄTEEN NIILLE JOTKA ANTAVAT MIELIPITEENSÄ...OLI SE MIKÄ TAHANSA :)
 

Hullun huutava tuska
pääni sisällä

Kauan se jaksoikin
sisimpääni rääkätä

Itsetunnon nakersi
herkutteli herkeämättä

Kunnes tuli pelastaja
piti kiinni tiukasti

Rakkaudellaan
hullun sisältäni hätisti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava runo ystäväni..hyvää syntymäpäivää <3

mm.
'Rakkaudellaan - hullun sisältäni hätisti'
ehkä hän vain oli yhtä hullu ja te sulauduitte yhteen kuin palapelinpalaset? :)
yksi kolikko, kaksi puolta, kaksi mieltä, silti yhtä.
suloinen runo.

Hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot