Kyynel

Runoilija Susa09Angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2010
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 13:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.10.1989

Hei olen runoja kirjoitellut muutaman vuoden. Olen pieni viaton runotyttö joka ilmaisee itseään runojen kautta. Kaikki eivät ymmärrä miksi kirjoitan. Mutte te runojen kirjoittajat. Te tiedätte. Ja toivon että kaikki lukevat niitä ja kommentoi. Itse en ole nyt pitkään aikaan kirjoitellut.
Suosittelen:
 
Katsoin taivaalle
Suljin silmäni
Tunsin yksinäisyyden

Näin vain tyhjää
Olin yksin paikallani
Katsoin ympärilleni

Mutta ketään 
Ei näkynyt

Vaivuin maahan itkin
Ja tärrisin 
Toivoin vain 

Että se jokin ilmestyisi
Eteeni ja sanoisi
Et ole yksin

Mut turhaan
Niin ei käynyt

Tunsin vain kun
Kyynel valui 
Poskeani myöten

Routaiseen maahan
Olin aivan yksin

Ei ketään 
Lähellä 

Olin vain 
Yksin yksin

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella koskettavaa..
Kiitos. 
Ihmisen ei ole hyvä olla pitkää aikaa yksin. 
Kiitos
Liikuttavan herkkää,pidän.
Kiitos sanoistanne
 

Käyttäjän kaikki runot