Nimetön

Runoilija YksitoistaMinuuttia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarinoita. Minusta, minulle.
 

Joskus minä kirjoitan
henkeni edestä

muutaman sanan tuskaa paperille

tutkittavaksi

pysäytetyksi hetkeksi

---

joskus taas sanat putoilevat

kuin pisarat kotiinsa, mereen

tiedän ettei niillä ole merkitystä

ei voimaa, ei kauneutta

ei enempää kuin hetki pudotessa

auringon heijastus

matkalla kotiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää kirjoitusta runoilijan "kohtalosta", pidän.

Kaunis, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot