Keskustelua

Runoilija YksitoistaMinuuttia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarinoita. Minusta, minulle.
 

Jos minä kirjoitinkin söpösti
niistä aurinkoisista kesäpäivistä

jolloin sanoillani ruoskin
sinusta ilmat pihalle

kuka keräsi sadon

ei minun nurkistani enää löydy aarteita
hämärissä pyörii vain heijastuksia
menneestä loistosta

niiden keskellä olen alaston.

Kasva minun kanssani
kulje jos kestät sen kaiken
mitä minun matkani

persoonattomuuteni tuo mukanaan

ruusut eivät enää riitä kertomaan niitä
minun tarinoitani sinulle
kunnes lakkaan

tarvitsen järeämpiä aseita

ainakin

kaksi

hautaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot