Sanaton voima

Runoilija Malinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei ole olemassa niin paljoa sanoja
joilla voisi tunteeni ilmaista

Ei ole olemassa niin suuria asioita
jotka voisivat voittaa
pois pyyhkiä
nuo tunteet

Ei ole voimaa
joka voittaisi vahvimmasta vahvimman

Rakkauden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Sydänlämpöiset Syntymäpäiväonnittelut !

Näin on..hieno runo ja niin totta,suurin niistä on rakkaus :) Hyvää synttäriä!

Hieno.

Sydänlämpöiset Syntymäpäiväonnittelut !

Näin on..hieno runo ja niin totta,suurin niistä on rakkaus :) Hyvää synttäriä!

 

Käyttäjän kaikki runot